Actualitat

ASSUMPTA FARRAN

DIRECTORA GENERAL DE QUALITAT AMBIENTAL

El nou sistema de càlcul dels avals de restauració, la simplificació administrativa, la col·laboració público-privada... La macro conselleria de Territori i Sostenibilitat té en marxa algunes de les mesures més esperades –i més treballades– per part del sector extractiu.

El Gremi d'Àrids és l'interlocutor de referència del sector. Llegiu les darreres declaracions dels representants de l'entitat i una selecció d'entrevistes amb referents de la Generalitat i de les institucions empresarials que tenen relació amb la indústria dels àrids.

Més entrevistes 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fires i missions

El Gremi d'Àrids organitza visites conjuntes als principals certamens sobre mineria i obra pública, així com missions empresarials perquè els agremiats coneguin de primera mà les possibilitats de negoci en altres països o les tecnologies que s'hi fan servir.

Més informació

Nous projectes, iniciatives empresarials i socials, acords amb la Generalitat i amb altres entitats, l'estat del sector... coneix tota l'actualitat del Gremi d'Àrids de Catalunya i descarrega't les notes de premsa dels principals esdeveniments que promou.

Més notícies

Subcategories

Documentació

Gràfic consum d'àrids

Aquí podreu trobar informació corporativa sobre el Gremi d'Àrids, descarregar el Dossier de Premsa i accedir a estadístiques i documentació addicional sobre el sector arider.

Consultar

Recull de Premsa

Pila de diaris

Accedeix a una selecció de les principals notícies sobre el sector dels àrids i l'obra pública que apareixen a la premsa escrita.

Consulta l'arxiu

Propers esdeveniments